Dscoop Benelux Local Event 15 Maart 2018

degruyterfabriek-neon-800.jpg

Graag nodigen wij u uit voor ons allereerste Dscoop Benelux Local Event in De Gruyter Fabriek in Den Bosch op 15 Maart 2018!

 

Op 15 Maart 2018 kunt u deelnemen aan een compleet programma met interessante sprekers over succesvolle implementaties van digital print in samenwerking met partners. 

Het belangrijkste is natuurlijk de mogelijkheid om interessante ontmoetingen te hebben met collega’s en partners uit de regio.

Na de presentaties nodigen wij u van harte uit te blijven voor een gezellig diner in de Brasserie van De Gruyter Fabriek.

Deelname is gratis en vooraf aanmelden is noodzakelijk, plaatsen zijn beperkt

 

Wij kijken er naar uit u in Den Bosch te ontmoeten!

Dscoop BENELUX Local Chapter:

Joris Bosch (Wihabo), Ronald Giethoorn (DPP), Erwin Koerts (Aeroprint), Cees Schouten (Geostick), Sander Seijsener (Antalis)

 

Agenda

16:00 Inloop en netwerken met Partners
16:20 Welkom door Dscoop Benelux Local Chapter
16:30 Presentatie case study

Erwin Koerts - Drukkerij Aeroprint

Drukkerij Aeroprint Success Story

17:00 Pauze en netwerken met Partners
17:20 Presentatie case study

Maya Staels - reel

Communicatie in, met en voor de grafische sector: een omnichannel handleiding.

Net als de technologie, gaat de communicatie in, met en voor de grafische sector met rasse schreden vooruit. Hoe evolueerde onze communicatie? Welke lessen kunnen we daaruit trekken? En hoe kunnen we die in ons voordeel laten werken? Tips, trucks en enkele weggevers over hoe te communiceren met klanten, met de pers en met de markt.

18:00 Partner presentatie customer story

Sander Seijsener - Antalis Market Manager Digital Printing

Choosing paper is a creative act - Antalis toont de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van papier. En hoe daarmee extra waarde kan worden toegevoegd aan print.

18:10 Pauze en netwerken met Partners
18:40 Presentatie case study

Steven van Wel, Karma's Co-Founder & CEO 

Hij deelt zijn ideeën over hoe je een bedrijf bouwt, hoe je een merk en een product bouwt waar mensen van houden, hoe je een goede groei strategie opzet en hoe je altijd groter moet denken dat je gewend bent. Verder zit hij vol met verhalen over de (overspannen) startup sfeer in New York.

19:20 Informatie over Dscoop EMEA7 Conference in Wenen 13-15 Juni 2018
19:30 Diner in De Brasserie  

 

Benelux Local Event Official Partners

ABG-e1459162493669.jpg       ACT_RGB_2000Pix.jpg         Albyco logo.jpg

 

 Amstel Graphics logo.jpg     Antalis-e1459162447779.jpg     cp_logo_rgb_SMALLER.jpg     

 

enfocus_logo_landscape_CMYK.pngEsko_Pos_RGB-1024x374.jpgFS_Digital_Media_ideal_rgb.png

 

         InfigoLogo_CMYK.jpg             Kernow.png

 

 

                   Peleman.jpg      taopix-logo-side.jpg 

 

         Tripa Converting Solutions - Logo copia.jpg       Tyvek-FGD-lockup-color.jpg                  

 

1.jpg     2.jpg     3.jpg

 

Locatie

De Gruyter Fabriek
Veemarktkade 8
5222 AE ‘s-Hertogenbosch
http://www.degruyterfabriek.nl

 

Ooit de locatie van grootgrutter De Gruyter. Vanaf de jaren dertig werd hier gebouwd aan een enorm fabriekscomplex. Na de ondergang van het concern in de jaren zestig heeft het jarenlang nagenoeg leeg gestaan. In 2010 werd gestart met een ambitieus plan: na een grootse renovatie moest De Gruyter Fabriek opnieuw een prominente plek krijgen in het bedrijfsleven van ’s-Hertogenbosch. Dit keer als vestigingsplaats voor de creatieve industrie.

Vandaag de dag is het er weer een drukte van belang. Het prachtige industriële erfgoed biedt onderdak aan 185 bedrijven. De grootste bundeling van creatieve en innovatieve ondernemers en kunstenaars in Nederland. De diversiteit leidt tot nieuwe samenwerkingen, de dynamische locatie inspireert. Het bruist weer op de plek waar ooit de grootste werkgever van ’s-Hertogenbosch gevestigd was.

 

Parkeren

De Gruyter Fabriek biedt rondom het gebouw gratis parkeergelegenheid voor bezoekers en bewoners.

 

Diner in De Brasserie

Brasserie De Gruyter Fabriek is centraal gelegen in het voormalige productiebedrijf van de grootgrutter, omgeven door creatieve kleine en grote bedrijven in één gebouw. De huiskamer van de fabriek kenmerkt zich door een stedelijke, industriële vormgeving. Voor lunch en diner. Voor vergadering en seminar, maar ook voor een informele borrel of gewoon een kop koffie. De menukaart is geïnspireerd op wereldse invloeden waarbij aan de basis de klassieke authentieke Franse keuken ten grondslag ligt. Er is veelal gekozen voor biologische- en streekproducten met een eerlijke herkomst, maar de Bourgondische afkomst van de chef-kok is eveneens herkenbaar.

In deze entourage leent de Brasserie zich graag als podium voor beeldend kunstenaars. Keramiek, beeldhouwwerken en schilderijen, veelal uit “eigen fabriek” worden doorlopend geëxposeerd, te midden waarvan zowel de geest als het lichaam zich kunnen laven.

Recent Stories
Dscoop Benelux Local Event 15 Maart 2018

DSCOOP Announces Expanded Community Connecting Creatives and Printers Spearheaded by New Chief Innovation Officer -- HP veteran, Leta Wood

Neujahrsempfang Dscoop Deutschland 25. Januar 2018