Dscoop Benelux Local Event 15 Maart 2018

degruyterfabriek-neon-800.jpg

Graag nodigen wij u uit voor ons allereerste Dscoop Benelux Local Event in De Gruyter Fabriek in Den Bosch op 15 Maart 2018!

 

Op 15 Maart 2018 kunt u deelnemen aan een compleet programma met interessante sprekers over succesvolle implementaties van digital print in samenwerking met partners. 

Het belangrijkste is natuurlijk de mogelijkheid om interessante ontmoetingen te hebben met collega’s en partners uit de regio.

Na de presentaties nodigen wij u van harte uit te blijven voor een gezellig diner in de Brasserie van De Gruyter Fabriek.

Deelname is gratis en vooraf aanmelden is noodzakelijk, plaatsen zijn beperkt

 

Wij kijken er naar uit u in Den Bosch te ontmoeten!

Dscoop BENELUX Local Chapter:

Joris Bosch (Wihabo), Ronald Giethoorn (DPP), Erwin Koerts (Aeroprint), Cees Schouten (Geostick), Sander Seijsener (Antalis)

 


Aanmelden

 

Agenda

16:00 Inloop en netwerken met Partners
16:20 Welkom door Dscoop Benelux Local Chapter
16:30 Presentatie case study
17:10 Pauze en netwerken met Partners
17:30 Presentatie case study
18:00 Partner presentatie customer story
18:10 Pauze en netwerken met Partners
18:40 Presentatie case study
19:20 Informatie over Dscoop EMEA7 Conference in Wenen 13-15 Juni 2018
19:30 Diner in De Brasserie  

 

Benelux Local Event Official Partners

ABG-e1459162493669.jpg    ACT_RGB_2000Pix.jpg       Albyco logo.jpg

 

 Amstel Graphics logo.jpg  Antalis-e1459162447779.jpg   cp_logo_rgb_SMALLER.jpg     

 

enfocus_logo_landscape_CMYK.png  Esko_Pos_RGB-1024x374.jpgInfigoLogo_CMYK.jpg 

Peleman.jpg   taopix-logo-side.jpgTripa Converting Solutions - Logo copia.jpg     

Tyvek-FGD-lockup-color.jpg

 

1.jpg     2.jpg     3.jpg

Locatie

De Gruyter Fabriek
Veemarktkade 8
5222 AE ‘s-Hertogenbosch
http://www.degruyterfabriek.nl

 

Ooit de locatie van grootgrutter De Gruyter. Vanaf de jaren dertig werd hier gebouwd aan een enorm fabriekscomplex. Na de ondergang van het concern in de jaren zestig heeft het jarenlang nagenoeg leeg gestaan. In 2010 werd gestart met een ambitieus plan: na een grootse renovatie moest De Gruyter Fabriek opnieuw een prominente plek krijgen in het bedrijfsleven van ’s-Hertogenbosch. Dit keer als vestigingsplaats voor de creatieve industrie.

Vandaag de dag is het er weer een drukte van belang. Het prachtige industriële erfgoed biedt onderdak aan 185 bedrijven. De grootste bundeling van creatieve en innovatieve ondernemers en kunstenaars in Nederland. De diversiteit leidt tot nieuwe samenwerkingen, de dynamische locatie inspireert. Het bruist weer op de plek waar ooit de grootste werkgever van ’s-Hertogenbosch gevestigd was.

 

Parkeren

De Gruyter Fabriek biedt rondom het gebouw gratis parkeergelegenheid voor bezoekers en bewoners.

 

Diner in De Brasserie

Brasserie De Gruyter Fabriek is centraal gelegen in het voormalige productiebedrijf van de grootgrutter, omgeven door creatieve kleine en grote bedrijven in één gebouw. De huiskamer van de fabriek kenmerkt zich door een stedelijke, industriële vormgeving. Voor lunch en diner. Voor vergadering en seminar, maar ook voor een informele borrel of gewoon een kop koffie. De menukaart is geïnspireerd op wereldse invloeden waarbij aan de basis de klassieke authentieke Franse keuken ten grondslag ligt. Er is veelal gekozen voor biologische- en streekproducten met een eerlijke herkomst, maar de Bourgondische afkomst van de chef-kok is eveneens herkenbaar.

In deze entourage leent de Brasserie zich graag als podium voor beeldend kunstenaars. Keramiek, beeldhouwwerken en schilderijen, veelal uit “eigen fabriek” worden doorlopend geëxposeerd, te midden waarvan zowel de geest als het lichaam zich kunnen laven.

Recent Stories
Dscoop Benelux Local Event 15 Maart 2018

DSCOOP Announces Expanded Community Connecting Creatives and Printers Spearheaded by New Chief Innovation Officer -- HP veteran, Leta Wood

Neujahrsempfang Dscoop Deutschland 25. Januar 2018