Schedule of Events

Please note this schedule is tentative and subject to change.

To make the most of the full conference experience, Dscoop recommends that you fly in the night of Wednesday, March 5, as sessions will begin at 8:00 a.m. on Thursday, March 6. The conference will conclude on Saturday, March 8 in the late afternoon.

Preview Schedule of Events

View session information by track:

 

Thursday, March 6, 2014

8:00 a.m. - 11:00 a.m. Dscoop University Courses - Limited availability! You must pre-register to guarantee your spot.
9:00 a.m. - 10:30 a.m. How the U.S. Small Business Administration Can Assist You & Your Small Business
9:45 a.m. - 10:00 a.m. Beverage Break
11:15 a.m. - 12:15 p.m. Diamond/Platinum Partner Sessions: Click Here to View
12;15 p.m. - 1:15 p.m. Lunch on Your Own
1:15 p.m. - 2:15 p.m.
Diamond/Platinum Partner Sessions: Click Here to View
2:30 p.m. - 3:30 p.m.

Leave the Past Behind Because the Future is Full of Print
Barrie Bramley, Featured Speaker
Intelligent Disrupter

3:30 p.m. - 4:30 p.m. Networking Activities
4:30 p.m. - 6:00 p.m. The Five Shared Growth Secrets of the World's Best Performing Companies and Leaders
Jason Jennings, Keynote Speaker
Authority on Business Leadership and Productivity
6:00 p.m. - 9:00 p.m. Solutions Showcase Opening Reception
6:30 p.m. - 7:00 p.m. Dscoop First-Time Attendee Orientation


Friday, March 7, 2014

7:00 a.m. - 8:00 a.m. Continental Breakfast
8:00 a.m. - 9:30 a.m. The Business of Awesome (and UnAwesome)
Scott Stratten, Keynote Speaker
President, Un-Marketing
9:30 a.m. - 5:30 p.m. Solutions Showcase Open
9:30 a.m. - 10:30 a.m. Beverage Break
10:30 a.m. - 11:30 a.m. Scott Strratten - Meet and Greet
10:30 a.m. - 11:30 a.m.

60 minute Educational Sessions:

  • Leave the Past Behind Because the Future is Full of Print  
  • Planning for the Future, Learning from the Past
  • 5 Most Effective Strategies for Selling Digital Printing Services to Publishers
  • Why You Need a Major Account Strategy--and How to Create One
  • Zen and the Art of Indigo Maintenance
  • Tips and Tricks with Latex Printers
10:30 a.m. - 12:00 p.m.

90 minute Educational Sessions:

  • Change is Great – You Go First!
  • Operate More Profitably
  • Workflow Automation
11:30 a.m. - 1:30 p.m. Lunch
1:30 p.m. - 2:00 p.m. Gold Partner Sessions: Click Here to View
2:00 p.m. - 2:30 p.m. Beverage Break
2:30 p.m. - 3:30 p.m.

60 minute Educational Sessions:

  • Color Conformance, the new Process Control and Understanding what "Normal Variation"
  • It Is Happening–Consolidation in the Marketplace. Have You Considered What it Means to You?
  • Large Format: At the Center of Cross Media
  • ROI Is Your Tool to Show the Value You Offer–But it Is More Than Telling Them the Response Rate!
  • Sustainable Print - Why Your Customer Wants It and How You SHOULD Respond!
2:30 p.m. - 4:00 p.m.

90 minute Educational Sessions:

  • Think Solutions – Tips & Tricks for Label and Packaging
  • Print MIS Technology (Your System of Record)
3:45 p.m. - 4:45 p.m

60 minute Educational Sessions:

  • Always Looking: A Seasoned Designer Explores New Directions in Print Communication
  • Bridging the Gap: Sales and Marketing
  • Expanding Your Business with the Production of Large Format Canvases
  • Taking Full Advantage of B2 Format
  • The Hidden Gems of the HP SmartStream Production Pro: Pro Secrets You Didn’t Know You Have  
3:45 p.m. - 5:00 p.m.

75 minute Educational Sessions:

  • How to Value a Business for Sale or Purchase
4:30 p.m. - 6:00 p.m.

90 minute Educational Sessions:

  • Direct Marketing Toolkit: A Business Development Strategy for Selling High Value, Targeted Direct Marketing Campagins
5:00 p.m. - 6:00 p.m.

60 minute Educational Sessions:

  • Direct Mail is dead, dying, forgotten…Think Again
  • How Does Your Financial Performance Measure Up?
  • Improving Productivity and Utilization through Metrics
  • Is Your Maintenance In Jeopardy?
  • It’s Time to get REALLY Personal– Making Your Database Work Harder
  • New Opportunities with Scitex Gradn Format

5:00 p.m. - 6:15 p.m.

75 minute Educational Sessions:

  • Tell Your Story Sales Program 
7:00 p.m. - 11:00 p.m. Dscoop9 Nation Celebration


Saturday, March 8, 2014

8:00 a.m. - 8:45 a.m.

45 minutes Educational Session:

  • Build Your Business with Dscoop – Hear How Others Have Done It
8:00 a.m. - 9:00 a.m. Continental Breakfast
9:00 a.m. - 10:00 a.m.

60 minute Educational Sessions:

  • Data and Publishing. Two Worlds Collide and Create a Unique Opportunity for New Higher Value
  • Electronic Media and Print - The Myths and Facts
  • How to Transform 100 Billion of Photos Captured Every Day on Mobile into Print
  • HP Indigo Digital Printing is coming to folding carton with the HP Indigo 30000
  • HR Nightmasres, Anyone? Does Being an Employer Keep You Up at Night?
  • New Opportunities for Commercial Printers: HP Latex Technology 
  • The Cloud has a Silver Lining for Printing
9:00 a.m. - 10:15 a.m

75 minute Educational Sessions:

  • Grow Your Business: Integrated Marketing and Targeted Messaging

9:00 a.m. - 10:30 a.m

90 minute Educational Sessions:

  • Building a Revenue Culture
  • Web-to-Print Technology (Your Online Platform)

10:00 a.m. - 2:30 p.m..

Solutions Showcase Open

10:30 a.m. - 11:00 a.m. Beverage Break
11:00 a.m. - 12:00 p.m

60 minute Educational Sessions:

  • Color Challenges & Solutions for Labels & Packaging
  • Discover the New Generation of Premium Photo Products
  • Dscoop Nerd Herd
  • How the HP Indigo 10000 Digital Press is Transforming My Business
  • How to Automate Incrementally
  • Inkjet and LEP: Living in Perfect Harmony
  • It’s 3:00. Do You Know Which Jobs Will Ship Today?
  • Multichannel Campaigns by Leading Agencies and Brands
  • What You Need to Know to Enter the High-Margin, Fast-Growth Digital Packaging Market
11:30 a.m. - 1:30 p.m. Lunch
1:30 p.m. - 2:00 p.m. Gold Partner Sessions: Click Here to View
2:30 p.m. - 3:30 p.m.

60 minute Educational Sessions:

  • Automation and Lean Manufacturing Applied in the Digital Environment
  • Creative Evolution Through Science
  • Improving Profitability Roundtable
  • New Capabilities of the L&P Presses and Server  
  • The Rish of Proactive Marketing
  • Selling to Procurement Managers: A Path to Trust    
  • The New Print Pioneers  
3:30 p.m. - 3:45 p.m. Break
3:45 p.m. - 4:45 p.m.

Dscoop9 Closing Session: Around the World with HP Indigo  
Alon Bar-Shany
Vice President and General Manager, HP Indigo Division